Kwalitatief goede en prettige rijopleiding
 
 

 

 

 

 

 

De Lessen

Je rijdt gedurende je rijopleiding in een VW Golf TDI-diesel. Deze auto is gemakkelijk te bedienen, en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid. Voor optimaal comfort is deze auto onder andere voorzien van: stuurbekrachtiging, cruise controle, ABS (antiblokkeersysteem), airconditioning, airbags enz.

De lesduur is 60 minuten. Je kunt aan het begin van de les opgehaald worden en aan het einde van de les weer afgezet worden, waar je wilt. Een en ander in overleg met de instructeur. Als je meer keren per week rijdt, dan verkort je niet alleen je opleidingstijd, maar je hebt dan waarschijnlijk ook minder lessen nodig, omdat je dan sneller het niveau van je vorige les kan oppakken, en dus sneller door kunt gaan met het volgende lesonderdeel. Alle behandelde onderdelen worden bijgehouden op je instructiekaart.

Onze praktijkopleiding is er op gericht om je zo vlot mogelijk op te leiden tot een veilige, en zelfstandige bestuurder. De lessen worden gegeven volgens de nieuwe methode rijden in stappen (RIS). In de rijopleiding in stappen leer je stap voor stap autorijden. Met deze moderne rijopleiding ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Onderzoek heeft uitgewezen dat de onervaren chauffeur, na het volgen van de rijopleiding in stappen, veiliger het verkeer in gaat. Bovendien heeft deze opleiding een veel hoger slagingspercentage dan de reguliere rijopleiding.

Meer informatie over de opleiding kun je vinden op de pagina (RIS opleiding).

 

 
Algemene- en betalingsvoorwaarden    |   Disclaimer    |   Hosting door Tussendoor.nl             
Contact Contact Prijzen Praktijk examen Tussen Tijdse Toets Theorie R.I.S. Rijopleiding in stappen De Lessen Home